Šport > Nogomet
27 ogledov

Zidane zadnji hip zaustavil prodajo Isca

Real Madrid Isco EPA
Član madridskega Reala Isco je bil tik pred prestopom k Arsenalu.

Isco je za časa vodenja Rafaela Beniteza resno razmišljal o odhodu iz Reaa. Kljub temu da se je njegov status popravil po prihodu  Zinedina Zidana, je bil 23-letni Španec zelo blizu selitve tudi ob koncu januarskega prestopnega roka. 

Po poročanju angleških medijev je njegov transfer k londonskemu Arsenalu v zadnjem trenutku preprečil prav Zizou. Topničarji naj bi bili že pripravljeni plačati 45 milijonov evrov, ko se je legendarni fransoski igralec odločil, da do menjave ne bo prišlo, saj za Isca naj ne bi imel prave zamenjave.

Vezist je tako ostal na Santiago Berbabeuu. Real naj bi sicer privolil v njegovo prodajo poleti, trener rdečega kluba iz Londona Arsene Wenger pa je že omenil, da bodo v poletnem prestopnem roku topničarji porabili 'nekaj' denarja. Francoski strateg je omenil, da ima Arsenal na voljo za nakupe kar 260 milijonov evrov, Isco pa je že nekaj časa njegova velika želja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.