Magazin > VIP
101 ogledov

Žiga Nino s sporočilom prizadel

žiga, zajc, ksenija Facebook
Žiga in Nina iz Big Brotherja še nista pokopala bojne sekire. Kot kaže, je tudi ne bosta ...

žiga | Avtor: Točno to Točno to
Ko sta se v hišo Big Brother vselila, sta si padla v objem. Nato pa se je odnos med Nino in Žigom zelo hitro ohladil.

Žiga na zamere še ni pozabil. Ljubljančan je začel po izpadu drugih stanovalcev organizirati srečanja z oboževalci, ki potekajo po Sloveniji. Zaenkrat je moči združil le z Zajcem, Ksenijo in Dijano, Nine in Tine pa na teh dogodkih ne želi videti.

"Oooo Nina. Čist tko da razčistimo: na druženju v Celju in Velenju nista zaželeni s Tino, zato se ne oglašuj kaj dosti pod našo skupino, ker te nekako ne želimo imeti zraven," se je glasilo sporočilo, ki ga je Mariborčanka dobila prek Facebooka. Nina mu je odgovorila, da odločitev spoštuje in da je upala, da bo dobila priložnost, da določene stvari zunaj razčisti, saj sama ne goji zamer. Poudarila je tudi, da zunaj začenja novo zgodbo in da bo stvari, ki so se zgodili v šovu, pustila v hiši Bog Brother.

Žiga ji je odvrnil, naj se zamisli nad svojimi besedami v spovednici. "Nobeden od nas ni začenjal nove zgodbe po hiši, ker je ne potrebujemo. /.../ Te pa še kako razumem, da boš morala začeti novo zgodbo, saj s to ne boš prišla daleč.“

Ko mu je Nina odgovorila, da je bila do vseh za razliko od njega iskrena, in da ji je žal, da sta ga njena pozitivna volja in nasmešek očitno motila, ji je Žiga zabrusil: "Ma tvoj nasmešek blesav ti bo en snel dol Nina. Hvala bogu, da se to zgodi. Osladna si. Poglej kako osladno pišeš. Žal mi je, da te bom mogu spet gledat na zaključni oddaji res.''

"Zelo me je prizadel"

Nina je za Žurnal24 povedala, da je Žigo poznala že pred vselitvijo v hišo. "Komunicirala sva prek Facebooka. Ker se o odhodu v hišo Big Brother nismo smeli z nikomer pogovarjati, razen z družinskimi člani, nisva vedela, da bova sostanovalca. Prej sva se normalno pogovarjala, v hiši pa ne. Ne vem, ali je Žiga v meni videl preveliko konkurenco ali ga je družba pripravila do tega, da me je zbadal in se iz mene norčeval."

Nina pravi, da so jo njegove besede prizadele. "V hiši so se dogajale stvari, na katere nismo imeli vpliva. Zaprti smo bili 24 ur. Nikamor se nisi imel možnost umakniti, ko ti je počil film, ko te zmoti vsaka malenkost … Zato sem ves čas poudarjala, da bom hišo pustila za sabo. Pričakovala sem, da bova spet v stikih, a je Žiga na to ostro reagiral in me popljuval. Zanikam njegove navedbe, da sem se v hiši pretvarjala. Da sem bil v šovu enaka Nina kot zunaj, lahko potrdijo tudi moji prijatelji. Njegovo obnašanje me je zelo prizadelo," je še izjavila Nina in dodala: "Še vedno ga bom pozdravila, ko se bova kje srečala, stikov z njim pa ne mislim več navezati, če to ne bo nujno potrebno."

Komentarjev 4
  • Fulmmer 17:36 06.maj 2015.

    Eh Žigi, merilo priljubljenosti v takih šovih koliko časa te gledalci še prenašajo in gledajo. Najbrž si pozabil da si kar nekaj tednov prej od Nine odletel iz šova....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:35 05.maj 2015.

    Nič nimam proti gejem, nikol pa ne bom imel spoštovanja do arogantnih ljudi. Žiga je zdej pač slaven in ga po rokah nosi cel svet in zdej ne rab Nine. Zato pa je tak. Prej k tega ni blo se ...prikaži več je z njo normalno pogovarjal. Tak je...oster ko britev. Ko nekoga ne rab več ga odpika. Boli ga k... če s tem koga prizadane pa če ni fer. Važn da je on priskrbljen pa da ima vedno on prov. Še za Sebastjana je reku da ga noče vidt pa je človk čist vredu. Sam pač čim kdorkol kakršnokoli malenkost, ki kaže na to da ni popoln pove mu on to takoj zamer do konca zamer. Res škoda da vse homoseksualce s tem spravljaš v slab glas. Dejansko.

  • psasa 09:54 05.maj 2015.

    No ja če smo že pri blesavih nasmeških naj si pogleda sliko v tem članku ali pa v ogledalo, ko se zasmeji pa ne zagovarjam Nine ;)