Vizita za živali > Novice
12 ogledov

Živel v avtu, kjer je umrl njegov skrbnik

Avtoodpad Shutterstock
Menino je bil včasih srečen kuža, ki je veliko pohajal s svojim skrbnikom po rodni Braziliji. Lanskega septembra se mu je življenje obrnilo na glavo, med njunim potovanjem sta doživela prometno nesrečo. Menino jo je odnesel brez poškodb, njegov skrbnik je v nesreči umrl.

Menino je po nesreči čakal v vozilu. Ker ga ni prišel nihče iskati, so delavci med čiščenjem ceste odpeljali razbitine avta in Menina na odpad. Od tedaj je Menino spal v avtu, kjer je umrl njegov skrbnik. Čez nekaj mesecev je moral odpad varovati nočni čuvaj David Guimaraes, ki se mu je nesrečni kuža zelo zasmili. Začel mu je nositi hrano, pridobil njegovo zaupanje in čez nekaj tednov sta bila že prava prijatelja. 

Po skoraj pol leta takšnega prijateljevanja pa so Davida znova premestili, kar bi pomenilo, da bo Menino spet sam. 

Tega David ni mogel dovoliti, zato je nežnega psa vzel k sebi domov, kjer ima Menino končno znova topel dom. “Nisem ga mogel pustiti tam. Če pridejo ponj njegovi zakoniti lastniki, jim ga bom moral dati. Ne bi pa ga pustil nikomur, ki ne bi skrbel zanj,” je povedal za Campo Grande News.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.