Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Življenje 20-letnice še vedno v nevarnosti

operacija kirurg Shutterstock
Stanje 20-letnice, ki so jo v splitsko bolnišnico pripeljali s hudimi poškodbami spolovil in črevesja, se je stabiliziralo, poročajo hrvaški mediji. Popoldne se je zbudila, a se ne spomija ničesar.

Kot poroča Slobodna Dalmacija, je dekle budno in ni več priklopljeno na respirator. Kljub temu je njeno življenje po poročanju spletnega portala zaradi težkih poškodb še vedno v nevarnosti. Policija je že skušala govoriti s poškodovanko, vendar ta zatrjuje, da se ničesar ne spomni.

Policisti nadaljujejo s preiskavo, kaj se je pravzaprav zgodilo na zabavi, na katero je odšlo 20-letno dekle. Kot smo že poročali, naj bi skupaj s še petimi kolegi s fakultete obiskala eno izmed zabav v stanovanju v Podstrani. Kaj se je zgodilo potem in kdo jo je tako močno ranil, ni znano.

So pa že včeraj zaslišali vseh pet fantov, ki so bili z njo na zabavi. Po poročanju Večernjeg lista so priče videle še dve dekleti, ki sta zapustili stanovanje in metali petarde. Se je pa to zgodilo na večer, ko je haaško sodišče izpustilo generala Gotovino in Markača, zato tudi priče, tako Večernji list, niso slišale ničesar, kar bi lahko povezale z izživljanjem nad dekletom.

Po zadnjih podatkih so policisti po zaslišanju izpustili štiri študente, 20-letnega R. Š. pa so pridržali in osumili posilstva. Danes ga bodo pripeljali pred preiskovalnega sodnika, ki bo zanj najverjetneje odredil pripor.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:01 18.november 2012.

    Niso bili prijatelji , ampak zgleda petarda !