Slovenija
27 ogledov

Zjutraj bo pod ničlo

Vreme Profimedias
Jutranje temperature bodo blizu ničle, ponekod pa pod njo.

Jutri bo sprva precej jasno, ponekod v notranjosti Slovenije bo nastala megla. Čez dan bo delno jasno, na vzhodu pa spremenljivo oblačno s kakšno popoldansko ploho. V severni in vzhodni Sloveniji bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v Alpskih dolinah in na planotah Notranjske okoli 0, ob morju do 12, najvišje dnevne od 15 do 19 stopinj C.

V sredo in četrtek bo delno jasno in sveže. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo v sredo še pihal severni veter, na Primorskem šibka burja, se glasi napoved. 

Vremenska napoved | Avtor: meteo.si meteo.si

Modelska napoved pa kaže, da bo v Zgornjesavski dolini jutranja temperatura že v sredo pod ničlo (-1), medtem ko bo v četrtek še stopinjo hladneje, -2 stopinji Celzija pa naj bi bila jutranja temperatura tudi na Notranjskem, na Kočevskem nič, na Bovškem pa ena stopinja Celzija. V Ljubljani in okolici lahko v četrtek zjutraj pričakujemo tri stopinje.  
Vremenska napoved | Avtor: meteo.si meteo.si

 

Konec tedna bo, kot kaže, suh. Od petka do srede namreč kaže na večinoma suho vreme. Jutranje temperature bodo okrog 5 stopinj, najvišje dnevne pa večinoma okoli 15 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.