Šport > Nogomet
17 ogledov

Ibrahimović udaril po Ronaldu

ibrahimović ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je po besedah Zlatana Ibrahimovića produkt trdega dela in ne naravnega talenta.

Napadalec Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, je za ESPN Brazil spregovoril o tem, kakšna je razlika med najboljšim nogometašem sveta Cristianom Ronaldom in njegovim soimenjakom, ki se je v nogomento zgodovino zapisal v dresih Interja, Real Madrida in AC Milana.

''Po mojem mnenju je bil najboljši Ronaldo, Il Fenomeno,'' je primerjavo med nekdanjim brazilskim nogometašem in aktualnim zvezdnikom Real Madrida začel Ibrahimović.

 ''On je bil primer tega, kar naj bi bil nogomet. Navduševal je z vsem, kar je naredil. Način, kako je preigraval in tekel ... Ronaldo je bil naraven talent, rojen, da postane to, kar je bil. To ni postal s treningom. Takšen igralec se ne naredi, ampak rodi. On je unikaten,'' je povedal Ibrahimović.

''Kar zadeva Cristiana Ronalda, nisva nikoli igrala skupaj. Pri njem je drugače, saj je rezultat trdega dela. Ni naraven,'' je dejal Ibrahimović in se dotaknil še nekdanjega soigralca v Barceloni, Lionela Messija.

''Messi je edinstven. Ne verjamem, da bomo še kdaj videli igralca, ki bo počel to, kar počne on. Imel sem to srečo, da sem ga lahko videl vsak dan. Kot sem že povedal, bilo je tako, kot bi igral PlayStation. Podaš mu žogo in gre mimo vseh igralcev. To je Messi,'' je povedal Ibrahimović, ki je v koledarskem letu 2016 dosegel natanko 50 golov

Rdeče vrage danes čaka tekma z Middlesbroughom, na kateri bo švedski napadalec poskušal prehiteti prav argentinskega zvezdnika, ki bo leto 2016 zaključil z 51 goli. Ronaldo jih je zabil 42, napadalec Bayern Münchna, Robert Lewandowski, pa 39.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.