Šport > Nogomet
140 ogledov

Tako Ibrahimovića vidi slavni glasbenik

zlatan ibrahimović EPA
Nekdanji pevec britanske glasbene skupine Oasis je Zlatana Ibrahimovića primerjal z ikoničnim risanim junakom.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je zaradi arogantnega odnosa in odkritega petelinjenja pogosto na udaru nogometne javnost, tokrat pa se je vanj obregnil še zapriseženi navijač Manchester Cityja Liam Gallagher.

liam gallagher | Avtor: EPA EPA
Britanskemu glasbeniku so med intervjujem za NME pokazali več fotografij, na katere se je odzval z izbranimi in nekoliko manj izbranimi besedami.

Na eni od fotografij je bil zvezdnik Manchester Uniteda, ki pa v Gallagherjevih očeh ne uživa prav velikega spoštovanja. Gallagher je prvega strelca rdečih vragov primerjal s risanim junakom Foghornom Leghornom.

"Ne, ni mi všeč. Izlgeda kot lik iz risanke. Se spomnite tistega ogromnega petelina? Poiščite na Googlu. Iz časov Toma & Jerryja. Velik petelin. Ne maram ga, on je nogometaš Uniteda," je dejal Gallagher.

Primerjava je kar malce ironična, saj Gallagher slovi po velikanskem egu, ki je pripomogel k razpadu odnosa z njegovim bratom Noelom. Ta je prav tako velik navijač Manchester Cityja in ko so ga lani novinarji vprašali, kaj si misli o Ibrahimoviću, je odvrnil: "Idiot. Ne maram ga. Takšen je kot moj brat. Veliko govori, a tega ne podpre z dejanji."

ibrahimović petelin foghorn leghorn | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.