Šport > Nogomet
36 ogledov

Še ena tipično Zlatanova izjava

zlatan ibrahimović Profimedias
Nekdanji švedski reprezentant je dopolnil zbirko svojih izjav, ki zabavajo svetovno nogometno javnost.

Ljubitelji nogometa gotovo veste, da se v naslednjih dneh obeta verjetno največji prestop vseh časov. Francoski reprezentant Paul Pogba se bo iz Juvenstusa v Manchester United skoraj zagotovo preselil za 120 milijonov evrov, s čimer bi "rdeči vragi" podrli svetovni rekord.

Mnogi se zgražajo nad ceno za 23-letnega vezista. Nekdanji legendarni igralec Man United Paul Scholes je tako dejal, da se takšen denar lahko zapravi le za nogometaša, ki bo v sezoni zabil več kot 50 golov in da Pogba to zagotovo ni.

Poleg tega v oči bode tudi dejstvo, da je Pogba kot 16-letnik že bil član Man Uniteda, a je po dveh letih za "pičlih" 800 tisočakov prestopil v Juventus, kjer je zablestel. Angleži bodo tako odšteli pravo bogastvo za moža, ki so ga nekoč prelahko izpustili iz rok. 

Šestica še brez lastnika

Na začetku letošnjega prestopnega roka je v Manchester prišel tudi Zlatan Ibrahimović, ki bo ponovno združil moči z Joséjem Mourinhem. Nekdanji švedski reprezentant se je na poročila o Pogbajevi ceni odzval na značilen način.

"Z vseh strani slišim, da bo prihod Pogbaja predrag. Ne vem, če je to res, saj bo prodaja mojih dresov povsem povrnila ta denar," je glede svoje popularnosti hudomušno dejal Zlatan in svojim kritikom vrgel novo kost za glodanje. 

Da je prestop Pogbaja na Old Trafford praktično dogovorjen, priča tudi dejstvo, da je dres s številko 6 (Pogbajevo najljubšo) še vedno brez lastnika za novo sezono.

"V zelje" Man Unitedu sicer skače Real Madrid s francoskim trenerjem Zinedinom Zidanom, a zdi se, da presenečenj glede vezistove destinacije ne bo.

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 12:18 24.julij 2016.

    Bosanc, kak si prišo, tak boš šel........

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:40 24.julij 2016.

    IBRA TI SI BOG :)