Šport > Nogomet
53 ogledov

Agent sporočil novico o prihodnosti

Zlatan Ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović je uspešno prestal operacijo kolena in ne bo končal svoje kariere, je potrdil nogometašev agent Mino Raiola.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović po besedah zloglasnega agenta ne bo končal svoje nogometne kariere, potem ko je strgal kolenske križne vezi na povratni četrtfinalni tekmi Lige Evropa med Manchester Unitedom in Anderlechtom.

Najboljši strelec angleškega velikana je v ZDA uspešno prestal operacijo kolena in prek svojega predstavnika sporočil dobro novico, ki bo razveselila podpornike Manchester Uniteda"Zlatan Ibrahimović je uspešno prestal operacijo kolena. Popolnoma bo okreval in NI UTRPEL POŠKODBE, KI BI KONČALA NJEGOVO KARIERO," je v uradni izjavi z velikimi tiskanimi črkami poudaril agent Mino Raiola.

"Poseg sta opravila Freddie Du, M.D. in Volker Musahl, M.D. v UPMC Sports Medicine v Pittsburghu. Zlatan je začel z rehabilitacijo in bo skozi celotno okrevanje ostal v oskrbi omenjenih zdravnikov. Zlatan in zdravniško osebje niso na voljo za intervjuje. Nadaljnje informacije sledijo,'' je dodal predstavnik nogometnega zvezdnika.

Ibrahimović bo zaradi poškodbe križnih vezi odsoten do devet mesecev. Manchester United je zvezdniku ponudil podaljšanje pogodbe in 15 milijonov evrov letne plače, a je 35-letnik ponudbo zavrnil. Po njegovem mnenju si plače ne zasluži, dokler je poškodovan.

Zaradi hude poškodbe in dejstva, da se Ibrahimović nahaja v jeseni nogometne kariere, so se pojavila ugibanja, da bo veteran končal svojo kariero, a je napadalec v svojem slogu sporočil, da se bo upokojil po lastni volji. ''Jaz se bom odločil, kdaj bom končal in nihče drug,'' je zatrdil.

Ibrahimović je na Otoku pustil velik pečat, saj je po prestopu k Manchester Unitedu dosegel 28 golov na 46 tekmah v vseh tekmovanjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.