Šport > Nogomet
27 ogledov

Ibrahimović našel sebi enakega

ibrahimović chabal Reševalni pas/Twitter
Na dobrodelnem koncertu v Franciji sta se v boksarskem ringu pomerila napadalec Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović in upokojeni zvezdnik rugbyja Sebastien Chabal.

Zlatan Ibrahimović se je na dobrodelni prireditvi v Parizu pomeril z zastrašujočim zvezdnikom rugbyja Sebastianom Chabalom. Epizoda je služila kot teatralen skeč za televizijsko oddajo Les Enfoires, kar v prevodu pomeni Barabe.

Ibrahimović, ki se lahko pohvali s črnim pasom v teakwondoju, velja za enega najbolj zastrašujočih nogometašev na svetu, podoben sloves pa je v času aktivne kariere užival njegov nasprotnik Chabal, ki se ga je zaradi brezkompromisnega stila in bradatega izgleda prijel vzdevek ''Jamski človek''.

Zmagovalec dvoboja (še) ni znan, oba pa sta fotografije spektakla delila na družabnih omrežjih. ''Legenda. Mislil sem, da sem edina zver v Franciji,'' je fotografiji, na kateri pozira ob svojem soigralcu, zapisal Ibrahimović. Chabal je nasprotnika pozval na povratni dvoboj, kar kaže na to, da se je zmage veselil napadalec Paris-Saint Germaina.

Komentarjev 1
  • maresem2 10:19 27.januar 2016.

    Dve obične pederčine - smrada.