Šport
57 ogledov

"Zlatan je neumen kot noč"

zlatan ibrahimović EPA
PSG bi se moral po besedah nekdanjega francoskega reprezentanta Jean-Paula Bertrand-Demanesa znebiti Zlatana Ibrahimovića.

Paris Saint-Germain je pred prihodom Zlatana Ibrahimovića na naslov državnega prvaka čakal skoraj dve desetletji, s švedskim napadalcem pa so trenutno pa poti k tretji zaporedni lovoriki v Ligue 1.

Kljub temu je nekdanji francoski vratar Jean-Paul Bertrand-Demanes prepričan, da Ibrahimoviću primanjkuje inteligence za igro ob napadalcu, kar z neustreznim igralnim položajem plačuje Edinson Cavani''Ne maram Ibrahimovića. Poln je samega sebe. Težava je v tem, da mu ljudje dajejo občutek, da je inteligenten, vendar je neumen kot noč,'' je bil oster Bertrand-Demanes.

''Ne rečem, da je karikatura, ni pa daleč. On je nasilnež. Napihnjen si lahko, če si Luis Suárez ali Lionel Messi ter zabijaš gole Bayern Münchnu in Real Madridu. Če PSG hoče napredovati, se ga mora znebiti. On je težava. Ne moreš ga postaviti spredaj, da bi igral ob nekomu, ker je preveč neumen,'' je nadaljeval nekdanji vratar Nantesa.

''Ibrahimović je kot Florian Thauvin. Oba potrebujeta dobro klofuto. Ti ljudje imajo grah namesto možganov in se do drugih vedejo kot idioti,'' je zaključil 62-letni Francoz, ki je vso svojo kariero preigral v dresu Nantesa (1969-1987), v dresu galskih petelinov pa je zbral 11 nastopov. 

Komentarjev 7
  • kapibara 14:56 28.april 2015.

    Kaj pa zna.. tečt za žogo- da jo takoj da naprerej..?? Upam pa, da zna vodo potegnit za seboj...

  • Avatar roksa
    roksa 09:52 28.april 2015.

    Glup je ko moj k*rac!!!!!!!!!!!

  • Avatar roksa
    roksa 09:49 28.april 2015.

    Imel je šanse da postane eden taboljših, pa nebo, ker mu možgan štrajka......