Šport > Nogomet
52 ogledov

Zlatan najel trg za ogled tekme

zlatan ibrahimović, Youtube
Navijači nogometnega kluba, kjer je kariero začel Zlatan Ibrahimović, si bodo tekmo Lige prvakov s pariškim velikanom lahko ogledali na prav poseben način.

Zvezdnik francoskega nogometnega velikana PSG Zlatan Ibrahimović je razkril, da je v Malmöju rezerviral glavni trg, kjer si bodo navijači lahko ogledali tekmo Lige prvakov med zdajšnjim in prvim klubom švedskega napadalca. Srečanje bo 25. novembra.

"Že pred časom sem rekel, da bo govora o tekmi po celem Malmöju. Zdaj sem to zagotovil, celo mesto bo lahko gledalo tekmo. Rezerviral sem glavni trg, kjer bo 25. novembra prenos tekme v živo. Vsi ste dobrodošli! Čakajo vas presenečenja. Sem na poti", je na družbenem omrežju Facebook zapisal Ibrahimović.

Švedski zvezdnik jr prvič po 14 letih zaigral proti klubu, kjer je začel svojo profesionalno pot. Parižani so Malmö v torek z 2:0 premagali na Parku princev, Ibrahimović pa je po tekmi dejal, da so se mu uresničile sanje, ko je igral na tej ravni proti nekdanjemu klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.