Šport
22 ogledov

Zlatan si je premislil, želi ostati

zlatan ibrahimović EPA
Čeprav je vse kazalo ma odhod Zlatana Ibrahimovića iz pariškega kluba, naj bi Šved zdaj zaprosil PSG še za eno leto igranja v ekipi.

Zlatan Ibrahimović naj bi poskrbel za nenavaden preobrat. La Gazzetta dello Sport in Tuttomercatoweb sta zapisala, da je sloviti napadalec odstopil od predvidene selitve v Premier League. Še eno sezono naj bi si želel ostati član PSG, nato pa naj bi se preselil v Katar.

Po izpadu v četrtfinalu Lige prvakov naj bi Šved zaprošil še za eno leto v glavnem francoskem mestu, v naslednjem letu pa naj bi ga na arabskem polootoku pričakala astronomska pogodba. A glavno besedo ima zdaj PSG, ki se je že celo sezono pripravljal na Švedovo slovo, v ta namen pa si želi pripeljati vrhunskega napadalca.

Lastnikom francoskega prvaka sicer finančno zagotovo ne bi bilo težko odšteti še enoletno plača za izjemnega švedskega reprezentanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.