Šport
17 ogledov

"Zlatan si želi nazaj v Juve"

sport 11.03.14. svedski napadalec Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović, sport 11.03.14. svedski napadalec Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović,
Nekdanji trener Zlatana Ibrahimovića trdi, da se švedski zvezdnik želi vrniti v Serie A, kjer bi nosil dres Juventusa.

"Pred dnevi sva se pogovarjala na Skypu, povedal mi je, da se želi vrniti v Juventus. Če ne to leto, pa naslednje. Ne gre mu za denar," je dejal Stefan Hansson, ki se je z Ibrahimovićem spoprijateljil za časa njegovega igranja pri mlajših selekcijah kluba Malmö FF. "Bil je mlad in nor, zdaj je le še nor," se je še pošalil trenutni trener indonezijskega moštva Mitra Cutra, ki pa bo na prijateljski tekmi proti Juventusu vodil izbrano selekcijo najmočnejše indonezijske lige.

Zlatan Ibrahimović je v zadnjih dveh sezonah sicer z bogatim Paris Saint-Germainom osvojil francosko prvenstvo, v soboto pa je dosegel oba zadetka ob zmagi Parižanov v francoskem superpokalu proti Guingampu, ki je bil odigran v Pekingu. Potem ko je leta 2006 izbruhnila afera Calciopoli in se je klub iz Torina moral preseliti v drugo italijansko ligo, je Ibrahimović zapustil staro damo. Kasneje je nosil drese Interja, Barcelone, Milana in PSG.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.