Šport > Nogomet
23 ogledov

Zlatan svetuje: Znebi se očeta

Martin Ødegaard EPA
Od mladega zvezdnika Real Madrida Martina Ødegaarda pričakujejo velike reči, toda Zlatan Ibrahimović meni, da se bo moral kmalu odkrižati svojega očeta.

Največji zvezdnik skandinavskega nogometa Zlatan Ibrahimović je svojemu morebitnemu nasledniku Martinu Ødegaardu svetoval, da se mora spremeniti moža in se izviti izpod okrilja svojega očeta, če želi uspeti na najvišji ravni.

Še vedno zgolj 16-letni Ødegaard se je v odmevnem prestopu januarja iz Strømsgodseta preselil v Real Madrid, potem ko se je za talentiranega Norvežana vnela prava vojna. Vezist se je z Ibrahimovićem pomeril na ponedeljkovi prijateljski tekmi v Oslu (0:0), Ibrahimović pa ob vprašanju o enemu izmed največjih evropskih talentov ni razočaral.

"Ni mi lahko govoriti o tem, toda ima očeta, ki vse popolnoma nadzira," je za švedski dnevnik Aftonbladet povedal član Paris Saint-Germaina. "Najprej mora odrasti, postati moški in se nato znebiti svojega očeta," je bil oster Ibrahimović, ki je sicer pohvalil nastop 16-letne norveške senzacije: "Dobro mu je šlo, igral je enostavno in ni izgubil veliko žog. Ima še veliko časa, da postane še boljši. Dobro je, da že igra za svojo državo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.