Magazin > VIP
112 ogledov

Zlatko dobiva nestrpna sporočila

Zlatko mediaspeed
Raper je objavil le eno od številnih sporočil, ki jih dobiva. Pravi, da ga nestrpnost ne preseneča.

Na Facebooku smo zasledili fotografijo zasebnega sporočila, ki ga je dobil raper Zlatko. V njem ga je sledilec označil za 'čefurja' in mu rekel, da nima posluha. Zlatko sicer pove, da ga takšne stvari ne prizadenejo: "Takšnih sporočil je kar nekaj. Tudi veliko hujših. Dobil sem tudi že bolj nestrpna sporočila. S to objavo, ki sem jo dal na svoj profil, želim spomniti mlajše oboževalce, da naj ne 'padajo' na takšne provokacije. To je, na žalost, nekaj vsakdanjega v naši družbi."

Zlatko | Avtor: Facebook Facebook
Doda, da ima sicer zelo veliko prošenj, ponudb in pohval, a da se med vsemi temi vedno najde tudi kakšno nestrpno sporočilo: "Med branjem sem naletel na tega 'modela' in bilo mi je zabavno, ker se trudim biti dober državljan, ki ostaja v kontaktu s svojimi oboževalci."

'Princ Fužinc' pravi, da se mu v živo nihče ne upa pokazati, kako v resnici čutijo in v smehu doda: "'Fora' je tem, da jih preseneti, da sem višji, kot delujem na televiziji in potem si ne upajo nič reči.“

Zlatko, ki je septembra izdal album z imenom Žive naj vsi narodi in poudari: "Najbolj me žalosti, da določeni ljudje med nami še niso dojeli, da ni več vprašanje, črn, bel, rjav, zelen, veren ali neveren … Ampak gre za to, da je vsak posameznik zase odgovoren sam."

Komentarjev 7
  • glicinija 10:16 09.december 2016.

    višga, kok je popadljiv

  • Jožef Petrič 10:16 09.december 2016.

    Življenje je tako kratko je vsake minute škoda posvetiti tem pritlehnim komentatorjem.Zlatko je raper kapo dol.

  • Boris Odreitz 22:18 08.december 2016.

    pa kaj so tile nacisti fašisti tu spodaj napacali zopet proti Zlatku.Zlatko je pravi Raper in ima odličen posluh. Je pa za razliko od vas nacistov kot nse predstavljate z nekimi šiframi gospod, človek z širokim srcem.Nacist Fronc ...prikaži večnc paskeptik in glicinija pa se predstavite z polnim imenom in priimkom. Ma seveda se to ne bo zgodilo. Kateri nacist fašist nacionalni, univerzalni nestrpnež in hujskač pa si upa nad takimi komentarji pripeti svoj priimek in ime. Noben ker ste kukavice !