Magazin > VIP
267 ogledov

Zlatko o smrti mlade igralke

lara safran Mediaspeed.net
V filmu Vloga za Emo bo mogoče videti tudi raperja Zlatka in Iztoka Gartnerja. Oba sta zaradi smrti Lare Safran, glavne igralke, zelo pretresena.

"Res, da se nisva poznala dolgo, ampak je bilo tudi malo časa dovolj, da sem prepoznal super dušo v tej punci, ki nas je prezgodaj zapustila. Moje sožalje družini in prijateljem. Naj vam Bog podari strpnost. Počivaj v miru,“ je Zlatko zapisal na svojem Facebook profilu. Oglasil se je tudi Iztok Gartner, ki v filmu igra učitelja nemščine. "Ne morem verjeti. Res šokiran in pretresen. Glavna igralka prihajajočega filma Vloga za Emo. Kakšna jebena usoda, ej. Grozno, res. Pa komaj 17 let je imela. Film zdaj ne bo vesel dogodek, ampak žalosten spomin. Ah, naj gre vse nekam, no.
Vedno je bila polna energije in dobre volje. V filmu imava skupen prizor. Po snemanju sva se še nekajkrat srečala. Nazadnje na Filmskem festivalu na Bledu. Vedno nasmejana in kul.“

Lara je umrla v soboto. Zanjo je bil usoden potok Bolska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.