Magazin > VIP
3218 ogledov

Zmago o tem, zakaj sta bila z ženo ločena

Zmago, Monika Jelinčič mediaspeed
Zmago Jelinčič nam je razkril, ali se z ženo Moniko res ločujeta.

Zmago in Monika Jelinčič sta sprožila plaz govoric, ko sta na modni reviji Ljubljanskega tedna mode sedela ločeno. Olje na ogenj pa je dodatno prilila še Monikina fotografija z mladim padalskim rekorderjem Ernestom Gainzom. A Zmago nam je zagotovil, da sta z Moniko še vedno srečno zaljubljena. 

"Na prireditev sva prišla skupaj, a sva sedela ločeno, ker je bila Monika tam službeno, v družbi podžupanje in ne bi bilo profesionalno, da bi sedel poleg nje. Še vedno sva srečno zaljubljena, glede fotografije s padalcem, pa naj povem, da je Ernesto skupni prijatelj iz Dubaja, ki je z ženo obiskal Bovec. Glede na to, da je guinnessov rekorder, moja žena pa strastna padalka z licenco za samostojno skakanje, se je seveda z veseljem fotografirala z njim," nam je pojasnil Zmago.

Družina Jelinčič si sicer še vedno ureja razvpitno primorsko domovanje, katerega gradnjo je pred leti posredno ustavil Davčni urad, za čemer so, po Jelinčičevih besedah, stali politični vzgibi. Zmago pa se z reorganizacijo svoje stranke in prihajajočim kongresom stranke že pripravlja na naslednje volitve. Piše tudi dve knjigi, o južni železnici in potnih listinah, veliko svojega prostega časa pa posveti hčerkama, 12-letni Aleksandri Tisi in 9-letni Alekseji Iris, ki očka menda že spretno vrtita okoli prsta. 

Komentarjev 5
  • pisava 07:45 29.april 2016.

    upam, da pride spet v parlament.

  • Jagijagi1 17:31 28.april 2016.

    Zmago je na Moniki omago!

  • jakec1575 13:54 28.april 2016.

    Kako je udba sova v 90 letih zminirala politicne vzgibe skrajne desnice, ki je bila na pohodu. Tako, da je nastavila krta levega desnicarja. Genialno. Človek se je med osamosvojitvijo malo poslikal s pusko, zivel kot poslanec udobno, državi prodal ...prikaži več nazaj prve bankovce tolarjev, svoje usluge prodajal lobistom po dobro razdelanem ceniku in sedaj v poslanskem pokoju z dobro penzijo pise knjige, ima mlado zeno in otroke in zivi lagodno zivljenje. Zmago se je znasel. Tako bi radi 70% Slovencev pa ni tega dnarja. ;)