Magazin
166 ogledov

Zmagovalca Bitke parov sta ...

Bitka parov POP-TV-2
O usodi finalistov so se odločali povratniki ...

Prva zmagovalca slovenske Bitke parov sta postala Bojana in Tihomir, ki sta domov odnesla 48.200 evrov.

V finalni oddaji so povratniki (izpadli pari) odločali o usodi treh finalistov. V veliki finale sta se neposredno uvrstila Lia in Aljoša, ki sta imela na račuinu iz preteklih izzivov največ denarja.

Porotniki so tako odločali o Niki in Alešu, ki sta v zadnjem izzivu sicer zmagala ter Bojani in Tihomirju. Več parov se je odločilo, da gresta v finale Bojana in Tihomir, večino je prepričala njuna zgodba.

Finalna igra je bila vzdržljivostna, saj sta morala para držati torbo, v kateri je bilo dvajset odstotkov njune teže. Lia in Aljoša sta se spodbujala z navijanjem, medtem ko sta Bojana in Tihomir z njegovo vojaško disciplino le zrla drug v drugega in imela v mislih svoja otroka. Tihomir je svojo Bojano zasipal s poljubi.

Po zmagi sta povedala: "Danes sva zmagala zaradi svojih otrok, saj sva imela fokus na njih. Do zmage nama je pomagalo tudi občinstvo, ki je navijalo za naju," je povedal Tihomir in dodal, da to ni bila njuna edina zmaga: "Svoje sanje sem izpolnil že s tem, ko sem tu spoznal ogromno novih dobrih prijateljev. To je že prvi del uresničitve sanj."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.