Magazin > VIP
92 ogledov

Zmagovalci slovenskih šovov: Veni, vidi, vici, nato izginili

Lili Žagar, Valerio Lutman, Gostilna išče šefa Saša Despot
O nekaterih tekmovalcih resničnostnih šovov, ki so izpadli celo pred finalom, se še vedo govori, medtem ko so nekateri zmagovalci zadnjih nekaj šovov skorajda takoj potonili v pozabo.

Med njimi sta zmagovalca šova Gostilna išče šefa, Valerio Lutman in Tomaš Jawurek. Valerio se je tako rekoč že takoj po zmagi odpovedal stiku z mediji. O njem se že skoraj dve leti ni pisalo in tako dolgo nazaj je nastal tudi njegov zadnji zapis na blogu. Po zmagi so Valeria vabili na razne dogodke, med drugim je delal v Perli, videli so ga tudi v Mondu v Šentilju, februarja 2015 je načrtoval tudi večji dobrodelni dogodek. Valeria smo poskušali priklicati, a nam to na žalost ni uspelo. Kot rečeno, se tudi o Tomašu ne govori več veliko. V Kranju je odprl kuhinjo, ki jo uporablja za razne kuharske tečaje, cateringe, piknike in peko slaščic.  

O prvem zmagovalcu šova Kmetija: Nov začetek, Denisu Toplaku, se še vedno veliko šušlja, tudi zato, ker se je Denis po šovu dobro znašel oziroma je imel srečo. Najeli so ga namreč za komentatorja oddaje Brez cenzure. Tudi drugi zmagovalec Kmetije polni medije, a ne s pozitivnimi dejanji. Faki je namreč zabredel v težave, zaradi katerih je pristal za zapahi. Na zmagovalko tretje sezone, Adriano, pa smo že kar malo pozabili. "Šov me ni nič spremenil. Ljudje me na ulici še prepoznajo, a je tega manj kot prej. Manj je tudi raznih pisem, v katerih me ljudje prosijo, da jim dam kakšnega tisočaka. Veliko se udeležujem humanitarnih akcij, saj želim, da bi še kdo drug imel kaj od moje prepoznavnosti, ne pa da gledam samo na svojo 'rit',“ je za Žurnal24 povedala Adriana.

Še hitreje pa je iz medijev izginil zmagovalec Survivorja, Alen. Ta nam je povedal, da je spet inšpektor na igralnih avtomatih v casinoju. "'Bum' je trajal le dva, tri tedne po zmagi. Sicer pa me ljudje še vedno prepoznavajo in pristopijo, še zlasti v domačem kraju. V šov nisem šel zaradi prepoznavnosti, bolj pomembna mi je bila izkušnja. Po koncu Survivorja se tudi nisem trudil za prepoznavnost. Vedel sem, da se od tega ne da veliko zaslužiti, saj nismo v ZDA. Nekaj stvari smo sicer speljali, pri tem pa ni šlo za bajne zaslužke. Res pa je tudi, da tega nisem pričakoval, zato tudi nisem razočaran,“ nam je zaupal Alen.

Se še spomnite šova Bilo je nekoč? Zmagal je Niki Pagon, ki si je želel postati igralec. Na žalost se nam ni oglasil na telefon, da bi nam povedal, ali se je v tej smeri že kaj premaknilo. Po našem vedenju je Niki še vedno zaposlen v gradbeništvu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.