Magazin > VIP
80 ogledov

Zmagovalec Gostilne šel v troje

Andrej Murko
1/9
Youtube
Andrej Murko se je iz kuharja za kratek čas prelevil v igralca. Nastopil je namreč v videospotu svoje prijateljice in pevke Anay, v katerem je glavo zmešal tako njej kot tudi njeni prijateljici.

Zmagovalec prve sezone šova Gostilna išče šefa, ki je v začetku junija ostal brez Gostilne, je pred kratkim nastopil v videospotu svoje prijateljice Anay. Andrej ji je z veseljem priskočil na pomoč, saj je vesel vsake nove izkušnje. "Prijateljica me je prosila za pomoč in sem pristal. Za dve, tri urice sem se odpeljal v Portorož in sem ji naredil uslugo," nam je razložil slavni kuhar in v smehu dodal, da honorarja ni zahteval. "Vse skupaj sem vzel kot zabavo, bilo je zelo sproščeno. Ko sem prišel na Obalo, sploh nisem vedel, kako bo potekalo, režiser mi je na hitro vse razložil in potem smo vse skupaj posneli."

Andrej nam je ob tem zaupal, da treme ni imel, saj se je v času šova Gostilna išče šefa dobro navadil kamer, izkušnja pa mu je bila tako všeč, da bi se še kdaj preizkusil kot igralec. "Če boste snemali kakšen film, me kar pokličite," nam je povedal v smehu. Ker pa se videospot konča s precej žgečkljivim prizorom, v katerem se Andreju v podpalubju pridružita dve dekleti, nas je zanimalo, kaj je na to izkušnjo porekla njegova izbranka. "Sploh ni bila ljubosumna, saj tudi ona pozna Anay, poleg tega pa je bila na snemanju ves čas prisotna."

Uživa v času po Gostilni

Sicer pa Andrej proste tedne po zaprtju Gostilne pri šefu izkorišča prav za druženje s svojim dekletom, videva pa se tudi z nekdanjimi tekmovalci. Po zaprtju si je vzel dopust, ki ga zajema s polno žlico. "Super je, ker mislim, da imam prvič v življenju poletje popolnoma prosto in najbrž je to tudi zadnjič. To poletje sem res izkoristil, sprostil sem se, odlično sem jedel, dobil sem tudi tri dodatne kilograme, ... Možgane sem dal na 'off', užival sem na polno."

Za konec nam je še zaupal, da za jesen pripravlja nove projekte, o katerih še ne more govoriti, pridno pa bo spremljal tudi drugo sezono šova Gostilna išče šefa. Pravi, da tudi zato, ker se želi naučiti kaj novega.

Komentarjev 2
  • Oxxo 07:55 09.avgust 2013.

    Ja @mrki in še zato ker:1. Gostilna stoji na neprimerni lokaciji. V tej gostilni že prej ni bilo nobenega pravega prometa - zato so jo zaprli.2. Koncept gostine je povsem out za naše oz. to okolje.3. Pomemne ...prikaži več so malenkosti - npr. serviraš (KAO) super hrano, se greš en nivo - na mizah imaš pa namesto prtov (ja seveda - te je treba prati, kar stane) papir, jedilni pribor zavit v prtiček, zvezan s plastiko, ki se uporablja za vezanje npr. kablov = vse skupaj = CENENO. Kje je potem nivo da opravičuje visoke cene hrane????Naj nadaljujem? Ni potrebno.PRO PLUS je pri tem konceptu brcnil povsem mimo... in v temo... kar je pogosto - ko se človek ali ekipa, ki ni/so gostinci spravijo k takemu projektu, kjer odločajo že malenkosti!

  • mrki 07:25 09.avgust 2013.

    kako se že reče ?? a , ja , iz zanesljivih virov smo izvedeli da je ostal brez gostilne zaradi lagodnega razsipnega življenja in pomankanja filinga za gostilno !!