Šport > Košarka
19 ogledov

Zmaji brez Gailiusa, možna tudi operacija

Union Olimpija Krka liga ABA derbi dvorana Stožice Gailius SPS/ABA
Union Olimpija je v boju za naslov državnega prvaka ostala brez pomoči Litovca Deividasa Gailiusa, ki je s poškodovanim kolenom že končal sezono.

Slabo novico pred nadaljevanjem končnice Lige Telemach je Union Olimpija sporočila prek svoje spletne strani (Union.olimpija.com). Deividasu Gailiusu so težjo poškodbo diagnosticirali pred torkovo tekmo z Grosupljem, kjer morajo zeleno-beli še potrditi uvrstitev v polfinale. Izključena ni niti operacija, po kateri bi Litovec moral počivati več mesecev.

"Poškodba kolena krilnega košarkarja Uniona Olimpije Deividasa Gailiusa je po zadnjih zdravniških pregledih resnejše narave. O morebitnem kirurškem posegu in rehabilitaciji se bosta klub in igralec odločila v bližnji prihodnosti, v vsakem primeru pa je igralčeva vrnitev na parket še v tej sezoni praktično nemogoča, saj poškodba v kratkem času ne more biti sanirana do te mere, da bi Gailiusu omogočala treniranje in igranje tekem," so zapisali na spletni strani kluba.

"Deividasu, ki je v letošnji sezoni v dresu Uniona Olimpije blestel v prvem delu sezone in do nadaljnjega ostaja član kluba, želimo čim hitrejše okrevanje!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.