Oglaševanje
22 ogledov

ZMENEK S SEBOJ SI UPAŠ?

Gregorjevo Žurnal24 main
Vsak od nas verjetno pozna človeka, ki si ne upa iti sam v kino, na kavo, v gledališče ali le v knjižnico. Ljudje, ki ne znajo biti sami, niti ne vedo, kako naporno je to za njih in kako osvobajajoče, ko se enkrat odločiš, da greš »na svoje«.

S temi mislimi sta ona-on.com in Mala Drama letos zasnovala srečanje za samske, na Gregorjevo. Gregorjevo je sicer slovenski praznik zaljubljencev, ko se po ljudskem izročilu »ženijo ptički«. Po starem običaju so se dekleta na gregorjevo ozirala v nebo, in prva ptica, ki jo je dekle videlo, je naznanila, kakšen bo njen fant. Napoveduje začetek pomladi, toplejše dni in ljubezen.

Zato so v Malo Dramo vabljeni vsi samski gospodje, fantje, dame in dekleta, vseh starosti, brez spremljevalca/ke, kjer si bodo ogledali predstavo Jez, uspešnico irskega dramatika Conorja McPhersona v režiji Mileta Koruna.

Zaželeno je, da pridete sami, saj bomo poskrbeli, da bo sedežni red prilagojen tako priložnosti, kot različnim letom. Vsi samski in sami lahko pričakujete zabavne in interaktivne vložke igralske zasedbe ter druženje po predstavi do polnoči. Si upaš priti in začeti letošnjo pomlad nekoliko drugače?

Pridi v Malo Dramo, v četrtek, 12. marca, ob 20.00 do 24.00. Se želiš pripraviti že pred predstavo? Brezplačno se lahko registriraš na ona-on.com, vpiši kodo »Valentin15« in spoznaj nekoga, s katerim se lahko srečaš v živo, prav na predstavi, klikni tukaj.

O predstavi …

Podeželska pivnica nekje bogu za hrbtom, štirje domačini (igrajo jih Ivo Ban, Branko Šturbej, Igor Samobor in Aleš Valič) in nova priseljenka (ki jo igra Saša Pavček) ob večerni pijači neobvezno klepetajo. Kot je v navadi ob takšnih priložnostih, se iz šaljivega dialoga začnejo luščiti zgodbice. Zgodbice o duhovih in najrazličnejših nadnaravnih pojavih, ki so jih skusili vaščani, so bolj smešne kot srhljive, dokler …

Vstopnice:

Vstopnice so naprodaj pri blagajni Drame ali preko prijave@ona-on.com. Cena vstopnice 15€.