Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Znani žiranti šova Slovenija ima talent

Slovenija ima talent
1/3
POP-TV-2
Znana so imena žirantov, ki bodo glavne zvezde šova Slovenija ima talent.

Kdo bodo žirantje nove sezone šova Slovenija ima talent, je vprašanje, ki je zanimalo vse ljubitelje šova. Kot je sedaj jasno, letos ne bomo videli Lucienne Lončina in Braneta Kastelica. Zamenjala ju bosta direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič in balerina Ana Klašnja.

Radijski voditelj razkril skrivnost

Tretji žirant Branko Čakarmiš je radovednost gledalcev še povečal, ko je na Facebooku objavil roko žirantke, od tem pa ni računal na iznajdlivost radijskega voditelja Roberta Roškarja, ki je prvi odkril, da roka pripada balerini Ani Klašnja. Njeno potrditev je dobil na klasično finto, tako, da ji je čestital. Ano smo poklicali tudi mi, vendar nam je povedala, da v tem trenutku zadeve še ne sme komentirati.

Pop TV je bil tako prisiljen imena žirantov objaviti že danes. Ugibalo se je tudi, ali bo za mizo sedla Saška Lendero, ki so jo te dni pogostokrat opazili na Pop TV-ju. Saškina menedžerka nam je povedala, da se je pevka res pogovarjala o vlogi žirantke, vendar da v tem trenutku nima podpisane nobene pogodbe. Na vprašanje, ali so Saški ponudili mesto voditeljice šova, nam je odgovorila: "To boste pa morali vprašati Sašo."

Komentarjev 1
  • mph 17:29 17.januar 2013.

    Ne vem zakaj, ampak navdušen bi bil, če bi sledila 3. sezona 2. Vmes je bil ta brezvezni Faktor, ki je bil očitna polomija in zdaj poskušajo popraviti škodo. Vendar se delujoče formule praviloma ne menja in bi rekel, da ...prikaži več bi bilo bolje, da vse ostane pri prejšnji sestavi. Ok, lahko pa se zgodi, da je nova izbira še boljša. Me pa že zaradi drugih zadev predvsem pa tega, kar zdaj berem sploh ne zanima več.