Magazin > VIP
141 ogledov

Znana radijka pravi, da bo Miloša vedno branila

bar, miloš Planet TV
Radijska voditeljica Teja Kralj in Barovec Miloš sta bila cimra.

teja kralj | Avtor: Facebook Facebook
Teja Kralj je na Facebooku razkrila, da je zdaj že nekdanji barovec Miloš, ki je šov po sporu z gosti in Suzano zapustil prostovoljno, njen dobri prijatelj. Nekaj časa sta bila celo cimra.
Kot pravi lepotička, bo Milošu, ki se ni pokazal v najboljši luči, vedno stala ob strani, saj se to za dobre prijatelje spodobi. "Đizs krajst pa enim res ni jasno- ja z BARovec Miloš sva bla cimra. Ja Miloš je moj fuuuuull dobr frend in ga bom veeeednoooo branila in mu stala ob strani, če bo treba. Ker, če kaj, svoje prijatelje bom VEDNO branila z vsemi štirimi, če bo treba. In že zdajle povem, da kdorkoli mi bo še pisal kake bolane nebuloze na privat- da je psiho, da sem jaz psiho, ker če sva skupaj živela pač drugačna ne morem bit, da je pacient in da naj se zavali v Polje, ker tja spada ali pa, da ga bo kdo kje počakal in razbil- BLOCK! To je najmileša oblika- ker če bi mi pa to v faco na tak način rekli, bi vam pa z eno potezo nos zlomila-biliv mi, da bi mi ratal s prve wink emoticon,“ je Teja zapisala na Facebooku in dodala, da je v Baru "cela bolnca“.

"Miloš je res full temperamenten, AMPAK-če si ti normaln človek, tega temperamenta ne boš rabil nikoli zvabiti ven iz njega. Podpiram njegov odziv...una pič** pa dramo dela- ne ne bi je usekal, čeprav bi si zaslužla ( sem proti nasilju, če res ni potreben...sploh kar se tiče šamarjenja žensk...sam jebemti, da bi včasih kaki kak šamar prav koristu ). Ker take opice ti v sekundi 20 spijejo kri, da lahko samo še mahaš okol sebe. Tko, da...no saj...bo pa zdaj vsaj plac, da potrdim nove, ki čakajo na friendship listi!“ je še zapisala Teja, ki po temperamentnosti za Milošem ne zaostaja veliko ...

Komentarjev 7
  • KOJAK 20:48 12.marec 2015.

    Radijska voditeljica pa POJMA NIMA o slovnici. Sicer pa v resničnostne šove hodijo samovšečneži, producenti pa med njimi izbirajo PSIHOTE, sicer bi bil dolgčas.

  • svašta 19:54 12.marec 2015.

    Znana radijska voditeljica Teja WHO??? Prvič slišim..in glede na njene besede in razmišljanje tudi upam, da zadnjič. Očitno je še bolj usekana k ta Miloš, če tko razmišlja...Baba zblojena

  • Koka 15:44 12.marec 2015.

    Ženska pejt se zdravit - skup z modelom !