Magazin > VIP
104 ogledov

Znana Slovenka zaradi službe shirala

Tanja Balabanić Planet TV
Tanja je na Primorskem, kjer je živela leto in pol, veliko delala in zaradi preobremenjenosti izgubila kar nekaj kilogramov.

Tanja Balabanič iz resničnostnega šova Bar se je po zaključku oddaje preselila na Obalo, kjer je ponovno delala kot natakarica. "Preveč sem delala. Na dan sem včasih delala tudi po 17 ur in ob tem slabo jedla. Včasih sem tudi pozabila jesti!" je povedala zgovorna Vrhničanka.

Shujšala naj bi okoli šest kilogramov: "Ker sem že sicer bolj suhe postave, se je teh nekaj kilogramov hitro poznalo na mojem telesu. Ko me je sestra prvič videla tako suho, je zagrozila, da moram nekaj narediti glede tega."

Zdaj se je, kot pravi, že vrnila na staro težo: "Odkar sem doma je veliko bolje, malo pa sem se zredila že zadnji mesec na Primorskem." Tanja se je namenoma preselila nazaj domov, saj je imela dovolj tempa, ki jo je spremljal na Primorskem. "Trenutno še iščem službo, ampak verjamem, da jo bom našla v kratkem."

Komentarjev 6
  • matermila 20:12 06.november 2016.

    Stari ni nič doniral

  • d 16:26 06.november 2016.

    lajdra

  • pesnik51 16:06 06.november 2016.

    Dragi ŽurnalVem, da ste rumen cajtng in da živite od klikov, ampak osebki, ki sodelujejo v SLO resničnostnih šovih niso "znane Slovenke ali Slovenci"Je pa res, da brez njih ne bi imeli pol vsebine na portalu, na nas ...prikaži več pa je, ali vas bomo klikali še naprej ali ne več .. enega že imate manj