Magazin > VIP
42 ogledov

Kamala v bližini terorističnega napada

kamala Facebook
Več znanih obrazov se te dni zadržuje v Nici, kjer je sinoči skrajnež ubil več kot 80 ljudi.

Kamala se v teh dneh zadržuje na francoski obali. Prek svoje Facebook strani se je vsem zahvalila za skrb in tako sporočila, da je z njo vse v redu. "Iskreno povedano, me včerajšnji napad ni presenetil. Tega smo že vajeni. Razlika je samo v tem, da se je tokrat zgodilo dvajset minut stran, v sosednjem mestu," je za zurnal24.si povedala Kamala. "Definitivno je bila panika, saj mi je telefon začel na polno piskati. Prijatelje je zanimalo, če je vse v redu. Zanimivo je, da na dan svobode  vidiš, da sploh ne živimo na svobodnem planetu. Vse je zlagano, namišljena svoboda govora, delovanja in sodelovanja." 

Povedala je, da sicer v Cannesu vse poteka normalno. "Dobro so nas natrenirali. Zdi se nam, da je vse to normalno in sestavni del življenja. Verjamem pa, da žrtvam in njihovim družinam ni lahko. Upam, da bo prišel dan, ko se bomo zavedli, da obstaja karma. Jaz tebe, ti mene."

 

 

Pevka Rihanna bi morala danes v sklopu svoje svetovne turneje imeti koncert v Nici. Dogodek je, tako kot ostali dogodki v mestu, odpovedan. Njen tiskovni predstavnik je potrdil, da je s pevko vse v redu. 

V Nici te dni snemajo film Petdeset odtenkov teme, z Dakoto Johnson in Jamiejem Dornanom v glavnih vlogah. "Iz produkcije so potrdili, da so vsi, ki delajo na lokaciji na jugu Francije, v redu. Z vsemi smo vzpostavili stik. Vsi so živi in zdravi," je potrdil producent Dana Brunetti

Številni znani obrazi so se odzvali na dogajanje v Franciji in izrazili sožalje. Christina Milian je v svojem tvitu zapisala, da bi morala njena družina biti prav včeraj v Nici. 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.