Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Znan ruski kuhar razkosal ženo

Alexei Kabanov youtube.com
Kuhar Aleksej Kabanov, ki v Rusiji velja za pravega zvezdnika, je razkosal svojo ženo Irino in njeno truplo skril na balkonu.

Tretjega januarja se je med zakoncema Kabanov zgodil glasen spor, ki se je končal s smrtjo. Potem ko je Irina izvedela, da jo mož, slavni ruski kuhar Aleksej Kabanov, vara z mlajšo žensko, jo je 38-letnik zadavil s kablom. Njuni trije otroci so v tistem času spali v svojih sobah.

Ženino truplo je kuhar zvlekel do kopalnice, kjer ga je s kuhinjskim nožem razkosal. Telo je nato zapakiral in skril na balkonu.

Sprožil iskalno akcijo

Kabanov, ki ima v lasti več kavarn, je nato na Facebooku sprožil iskalno akcijo. "Prijatelji, pomagajte mi. Irina je izginila,“ je zapisal na svojem profilu. Svojo pomoč so mu ponudili celo vedeževalci in jasnovidci, a Irine nihče ni našel. Devetega januarja so v njegovi kuhinji posneli tudi intervju, v katerem je javnost prosil za pomoč.

Policije pa njegova žalost ni prepričala. Njegovo iskrenost so želeli preveriti z detektorjem laži, a je Kabanov test odklonil. Pri prisluškovanju so ugotovili, da ima 38-letnik ljubico, ki jo je nekaj dni pozneje prosil za avto. V hišni preiskavi je policija v njenem avtu našla več plastičnih vrečk. "Ne, pustite to pri miru. To je Irina," je Kabanov rekel policistu, ki je v roki držal vrečko z Irinino glavo.

Kuharja so aretirali. Grozi mu 15 let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.