Magazin > VIP
126 ogledov

Tim Kores se je tako znebil ljubezenske tetovaže

Tim Kores
1/6
Osebni arhiv
Pevec je pred leti naredil usodno napako, tetovoral si je ime svojega takratnega dekleta.

Tim Kores si je pred nekaj leti vtetoviral ime nekdanjega dekleta. Njegovo roko zdaj krasi popolnoma nov, večji in barven tatu. Fotografijo novega tatuja je s ponosom objavil na svojem Facebooku, mi pa smo ga vprašali, kaj predstavlja. "Tatu predstavlja simbolizirano mojo mati in mikrofon, saj me je ona navdušila za glasbo. Nekako gre za prvo osebo, ki me je popeljala v svet, zato najprej to. To ja začetek zgodbe, ki se bo odvijala od začetka dlani in navzgor proti rami," je za Žurnal24 povedal 27-letni pevec.

Dodal je, da si je že od nekdaj želel tetovaže, ki bi odsevala njegovo življenjsko zgodbo ter vsebovala osebe in zgodbe, ki so mu tako ali drugače spremenile življenje. Pravi, da ta tetovaža zagotovo ni zadnja, ki si jo je omislil, saj želi na desni roki predstaviti, kot omenjeno, svojo življenjsko zgodbo, na levi pa upodobiti stvari, ki ga veselijo: "Levo roko bi imel za male stvari, recimo, če malo banaliziram, film Star Wars, skupina Metallica, kakšni simboli, ki so mi všeč … Idejno mora stvar še dozoreti, ampak okvirna približno takšna. Zagotovo pa si ne bom več vtetoviral kakšnega imena dekleta!"

Pevec pravi, da ima v načrtu tako imenovani "sleeve tattoo", kjer je cela roka potetovirana in spominja na rokav (op. a. sleeve, ang. rokav).

Za konec doda, da si takšnega tatuja zelo želi, a se hkrati zaveda, da se bo moral odkupiti svoji babici, ki je proti temu. "Temu ni najbolj naklonjena, a konec koncev nima izbire, saj ima samo enega vnuka, pa še ta je potetoviran!" v smehu zaključi zgovorni Tim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.