Magazin > Film & Glasba & TV
313 ogledov

Znani sodniki šova MasterChef Slovenija!

MasterChef Slovenija
1/4
POP-TV-2
To so sodniki kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija!

Aprila bomo na POP TV lahko gledali slovenskega MasterChefa, v katerem se bodo  predstavili ljubiteljski kuharji. 

Njihovo znanje, postavitve krožnikov, domišljijo, tehniko in vizijo bodo ocenjevali kulinarični strokovnjaki Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

Luka Jezeršek ima kulinariko in izkušnje gostinca v krvi. Kot je POP TV zapisal v sporočilu za javnost, dobro ve, kaj bo gostom všeč in zakaj se bodo vračali po še. "MasterChef mora ljubiti kuhanje in uživati v svojem delu. Pravijo, da je hrana, pripravljena z ljubeznijo, bolj okusna. Na papirju se to lahko bere, ko pa se človek sooči z vsakdanjimi težavami, je pozitivno naravnanost težko ohraniti. Zato je to tako zelo pomembno."

Alma Rekić je svetovno priznana sodnica za vso kulinariko, ki dobro ve, kaj je pritisk na tekmovanjih. V Londonu je opravila izpit za vrhunske kuharje in s tem pridobila sodniški naziv Master Chef. Pri okusih se je ne da prelisičiti. "MasterChef mora imeti žar v sebi, jajca v hlačah, strast ter sposobnost ustvarjanja in željo po novem," pravi.

Karim Merdjadi pa je lastnik diplome prestižne francoske šole Le Cordon Blue iz smeri kuharstva in slaščičarstva. Svetovljan, ki je odprt za vse nove kombinacije in drugačne okuse. "Ljubezen do kuhanja, ustvarjalnost, strast, dovzetnost  za okuse in tehnike dela so kvalitete, ki naredijo MasterChefa. A ni dovolj samo eksperimentiranje in kombiniranje nečesa novega. Ne glede na zahtevnost in nivo kuhinje, se morajo okusi popolnoma ujemati," je povedal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.