• Pet 11 do 20 °C
  • Sob 15 do 22 °C
  • Ned 16 do 23 °C
več na vreme.net

evropsko prvenstvo 2013 v sloveniji

0 komentarjev

Znani termini tekem Eurobasketa

Košarkarska zveza Slovenije je sporočila točne termine tekem prvega dela Eurobasketa 2013, ki ga bo od 4. septembra dalje gostila Slovenija. Slovenija, ki bo igrala v Celju, bo vse svoje tekme v skupini C igrala ob 21. uri. Tekme bodo sicer na sporedu še ob 14.30 in 17.45.

Ž. J. / Ljubljana / STA

 

(Foto: Saša Despot)

Prvo tekmo bodo Slovenci igrali proti Češki 4. septembra, drugo proti Španiji dan pozneje, tretjo proti Gruziji 7. septembra, četrto proti Hrvaški 8. septembra, peto pa proti Poljski dan za tem.

Tekme prvega dela bodo v Celju, na Jesenicah, v Kopru in v Ljubljani potekale v treh terminih, in sicer ob 14.30, 17.45 in 21.00. Domača izbrana vrsta bo ob 21. uri igrala tudi vse tekme morebitnega drugega dela, četrtfinala in polfinala. Finale bo 22. septembra v Stožicah.

V skupini A, ki bo tekme prvega dela igrala v Ljubljani, so sicer Ukrajina, Velika Britanija, Francija, Nemčija, Izrael in Belgija, v skupini B (Jesenice) so Bosna in Hercegovina, Litva, Makedonija, Črna gora, Srbija in Latvija, v skupini D (Koper) pa Finska, Grčija, Rusija, Italija, Švedska in Turčija.

Kot so še sporočili s KZS, bodo vstopnice v prodaji za vsako tekmo posebej in ne za cel dan, kot je bil to običaj v preteklosti. Prvi del vstopnic, za začetek bodo ponudili tiste za sklepni del tekmovanja, bodo začeli navijačem prodajati 18. marca, cene pa se gibljejo od štirih evrov za najcenejše v skupini od 5. do 8. mesta pa do 180 evrov za najdražje v finalu. Za zdaj pa še ni znano, kdaj se bo začela prodaja za prvi del tekmovanja po skupinah (cene bodo od 15 do 35 evrov), saj zaradi prenov dvoran še ni znano natančno število sedežev, ki bodo na voljo.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima