Šport > Nogomet
28 ogledov

Znano je, kdaj se vrača Ronaldo

cristiano ronaldo EPA
Portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo je svojim sledilcem na družabnih omrežjih sporočil dobro novico.

Napadalec madridskega Reala uspešno okreva po poškodbi kolena, zaradi katere je v finalu evropskega prvenstva po vsega četrt ure v solzah zapustil igrišče.

Ronaldo, ki velja za daleč najbolj priljubljenega nogometaša na družabnih omrežjih, je svojim sledilcem sporočil, da je z njim vse v najlepšem redu in da se bo na igrišča vrnil močnejši kot kdajkoli prej.
Kapetan portugalske izbrane vrste, ki se je na račun gostiteljice Francije dokopala do prve velike lovorike, je v trčenju z Dimitrijem Payetom natrgal sprednjo kolensko vez. Po prvih napovedih naj bi okrevanje trajalo nekaj tednov, v najslabšem primeru pa bi se lahko njegova odsotnost razvlekla kar na pet mesecev.

Sodeč po videopostneku, ki ga je Ronaldo delil s svojimi sledilci, pa rehabilitacija poškodbe poteka po načrtu. ''Pozdrav vsem mojim navijačem. Vse je v redu. Vračam se močnejši kot kdajkoli. Živela Portugalska,'' je sporočil 31-letnik.

Poročali smo, da naj bi si Ronaldo pri čim hitrejšem okrevanju pomagal z nenavadnimi metodami srbske zdravnice Marijane Kovačević. Kje sta se sestala, če sploh, ni znano, so pa Ronalda med počitnikovanjem na Ibizi fotografirali med obiskom ene od klinik.

Kljub uspešni sanaciji poškodbe pa Ronaldo ne bo nared za nastop na tekmi evropskega superpokala s Sevillo, ki bo na sporedu 9. avgusta. Španska La Liga se za galaktike prične 21. avgusta, ko se bodo pomerili z Real Sociedadom

Španska Marca poroča, da bo Ronaldo izpustil prve tri tekme nove sezone - poleg superpokalne še dve ligaški - soigralcem pa naj bi se na igrišču prvič pridružil 11. septembra, ko se bo kraljevi klub pomeril z Osasuno.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.