Magazin > VIP
404 ogledov

Znano, kdo naj bi v Holywoodu širil virus HIV

Charlie Sheen Žurnal24 main
Zvezdnik, ki že več let taji, da ima virus HIV, a je kljub temu še naprej živel razvratno, naj bi bil Charlie Sheen.

Govorice je potrdilo nekaj virov, ki so mu blizu. Da ima HIV, naj bi 50-letni Sheen izvedel pred dvema letoma, a tega ni upal javno razkriti, saj se je bal, da to odvrnilo njegove oboževalce, prijateljem pa naj bi povedal lani oktobra. Njegov najveći strah je, da ni bi ostal v spominu kot velik igralec, ampak kot nekdo, ki se je okužil s HIV-om. 

Kje se je okužil, ni jasno, znano pa je, da se je tetoviral, vbrizgaval droge ter seksal s prostitutkami. 

"Živel je nevarno življenje in to se mu je vrnilo na najhujši možen način," trdi njegov prijatelj. Nekateri prijatelji mu svetujejo, naj to dejstvo prizna in se odločno sooči z resnico. 

Charlie je, ko je bil še priseben, podpisal sanjsko pogodbo. (Foto: Flynet) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Je za ohranjenje skrivnosti plačeval?

Lani naj bi bil Sheen padel v depresijo in se v glavnem držal doma. Občasno je še vedno hodil na zabave, a zdaj menda za to, da bi pozabil na bolečino. Nekateri viri trdijo, da je kljub temu imel spolne odnose z več partnerkami. 

Radar je dobil tudi posnetek ene izmed nekdanjih partnerk igralca, ki da ji je okuženost prikrival in jo izpostavil smrtonosnemu virusu. Nekaterim ženskam, s katerimi je igral rusko ruleto, naj bi za to, da niso javno spregovorile, tudi plačeval. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • micika 16:17 16.november 2015.

    da ga ni sram!na eletrični stol z njimi,al pa naj trpi muke od bolezni ki ga bojo dočakale,niti denar mu ne bo pomagal,čarli zmešani...se mi je zdelo da bolj star izgleda kot njegov foter,zarad hiv namreč

  • mph 21:40 13.november 2015.

    Takim, ki vejo, da so okuženi, pa še naprej širijo to neozdravljivo (čeprav obvladljivo, ampak je potrebno dosmrtno jemat zdravila) bolezen, bi morali sodit za poskuse umora in ga strpat dosmrtno na hladno.

  • erikkk 15:05 13.november 2015.

    Sej se mu tudi vidi da je bolan ...ves je posušen ... značilnost HIVa