Magazin > VIP
59 ogledov

Znebila se bo še enega značilnega znaka

Pamela Anderson FameFlynet
Nekoč je bila znana kot platinasta silikonska seks bomba, zdaj pa podoba stare Pamele Anderson počasi bledi.

Znebila se je že svojih prepoznavnih zlatih kodrov in silikonskih vsadkov, zdaj pa vse bolj bledi še njena legendarna tetovaža v obliki bodeče žice, ki so jo posnemali mnogi. Pamela se je namreč odločila, da si jo s pomočjo laserja odstrani. Njen lev biceps je krasila dolgih 19 let, ko si jo je dala vtetovirati tik pred snemanjem filma Barb Wire.

Kot poroča britanski Daily Mail, je zvezdnica prepričana, da tetovaža na stara leta ni videti več lepo, zato se je hoče povsem znebiti. "Zdaj vidi vpliv staranja in kako se na njenem telesu odraža nekdanji življenjski slog. Njena koža postaja mehkejša in zdi se ji, da tatuji nikakor ne grejo zraven," je razkril prijatelj in dodal: "Ni več otrok, noče črnila na pegastih rokah."

Lasersko odstranjevanje sicer traja več mesecev, zato bo "bodeča žica" še nekaj časa krasila Pamelino roko, a bo vse bolj bledela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.