Šport > Nogomet
19 ogledov

Žoga v glavo razbesnela Redknappa

harry redknapp Youtube
Na tekmi druge angleške lige med Queens Park Rangers in Millwallom se je zgodil incident, ko je po podaji s tribune žoga priletela v glavo trenerja QPR Harryja Redknappa.

Harry Redknapp, trener Queens Park Rangers, je pobesnel na tekmi proti Millwallu, ko ga je eden izmed podajalcev žog z okroglim usnjem zadel naravnost v obraz. Že prej je nekdo v glavo zadel pomočnika Joea Jordana, ki je zaradi razbitih očal utrpel ureznine na obrazu, trener Millwalla Steve Lomas pa je zatrdil, da je šlo za nesrečo.

''Nekdo je vrgel žogo v Joea in ga zadel v obraz. S tem mu je razbil očala in ga porezal,'' je bentil Redknapp in dodal: ''Res neumno. Nekdo drug je nato žogo v obraz vrgel še meni, a bolj me skrbi za Joea.''

Lomas: Bila je nesreča

Trener domače ekipe Steve Lomas je po tekmi trdil, da so navijači želeli žogo čim hitreje vrniti na igrišče. ''Mislim, da je šlo za dve nesreči. Ena izmed žog, ki je priletela s tribune, je zadela Joea in ga malce porezala, vendar mislim, da ni bilo zlonamerno. Navijači so želeli žogo vrniti na igrišče,'' je prepričan Lomas.

Angleški trener je bil v zadnjih minutah tako zaposlen z zmerjanjem dela tribune, s katerega je priletela žoga, da je zamudil izenačujoči zadetek Jermaina Easterja. Reknapp je po tekmi priznal, da ga bolj kot udarec v glavo skrbita izgubljeni točki, saj je QPR dvakrat vodil, na koncu pa prejel zadetek v sodnikovemu podaljšku, ki je postavil končnih 2:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.