Šport > Košarka
65 ogledov

Dragić se je oglasil iz bolnišnice

Zoran Dragić Anadolu Efes EA7 Milano Evroliga EPA
Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić je uspešno prestal operacijo kolena.

Zorana Dragića, člana košarkarskega kluba Olimpia EA7 Emporio Armani iz Milana, so operirali na ortopedski kliniki v Monzi. Novico o stanju slovenskega košarkarja, ki je uspešno prestal rekonstrukcijo sprednje križne vezi desnega kolena, je na uradni spletni strani potrdila njegova ekipa.

Poseg je opravil vodja osebja dr. Marco Bigoni, Dragić pa naj bi v prihajajočih dneh začel s procesom rehabilitacije. Letošnja sezona je zanj končana, vrnitev na igrišča za zdaj še nedoločena.

''Vse je šlo dobro. Hvala vsem,'' se je na Twitterju oglasil mlajši od bratov Dragić in kasneje dodal: ''Hvala za pozitivne misli. Zdaj je čas za okrevanje in z vašo podporo bo veliko lažje.''

Podporo mu je izrekel tudi njegov brat Goran Dragić, ki mu je zaželel čim hitrejše okrevanje in močnejši povratek. ''Rad te imam,'' je mlajšemu bratu še sporočil košarkar Miami Heat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.