• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Zbiranje

0 komentarjev

ZPM zbira sredstva za ogrožene otroke

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje je danes pričela z dražbo Odprimo srca, preko katere bodo pomagali socialno ogroženim otrokom.

B. S. / Ljubljana

Izkupiček internetne dobrodelne dražbe, ki bo potekala na spletnem naslovu bolha.com do 6. marca letos, je skoraj v celoti namenjen otrokom, ki živijo v socialno ogroženih družinah in otrokom v Azilnem domu v Ljubljani. Del izklupička pa bodo na Zvezi prijateljev usmerili socialno ogroženim ljudem z motnjami v duševnem zdravju (ŠENT - www.sent.si) in društvu Kralji ulice – www.kraljiulice.org.

Organizatorka dražbe je Zveza prijateljev mladine Lj.-Moste-Polje, ki bo zbrana sredstva usmerila v nakup Mercatorjevih darilnih bonov, za prehrano in druge potrebne dobrine za življenje.

Mercator že več let kot donator sodeluje z ZPM Lj. Moste Polje in tako posredno pomaga otrokom, mladim in družinam v stiski s prehrano, darilnimi boni tudi štipendijami. V Akciji odprimo srca pa bo Mercator izkupičku doniral še 10 odstotkov vrednosti bonov (do 1000 €). Mercatorjeve vrednostne bone bodo razdelili revnim družinam z otroki (85 odstotkov), otrokom Azilnega doma v Ljubljani (5 odstotkov), socialno ogroženim z motnjami v duševnem zdravju (5 odstotkov - ŠENT) in društvu Kralji ulice (5 odstotkov - za brezdomce).

Vzporedno z internetno dražbo bodo v Mercatorjevem hipermarketu v Šiški v Ljubljani tudi razstavljeni vsi podarjeni predmeti.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima