Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Zrušil se je balkon in jo ubil

Amatrice Italija potres EPA
Žal spet poročamo o tragediji povezani s porušenim balkonom.

Lanskega junija se je denimo na rojstnodnevni zabavi v kalifornijskem univerzitetnem mestu Berkeley zgodila tragična nesreča, v kateri je umrlo šest študentov, sedem je bilo poškodovaih. Nesreča se je zgodila, ko se je zrušil balkon v tretjem nadstropju, na katerem je bilo preveč ljudi.  

Prejšnji mesec so v zrušenju balkona v Franciji umrli štirje mladi, 14 je bilo poškodovanih. Po navedbah bolnišničnih virov so bile vse žrtve stare okoli 20 let. Nesreča se je zgodila v mestu Angers, balkon pa je bil v tretjem nadstropju nedavno zgrajene stavbe.

Umrla je 72-letnica 

Tokrat o zrušenju balkona poročajo z Italije. Nesreča se je zgodila v mestu San Ferdinando. Tokrat na balkonu ni bilo nikogar, se je pa žal pod balkonom nahajala 72-letna Francesca Barbalace, ki je pravkar zapuščala pošto. Zaradi poškodb je umrla na kraju nesreče, policisti pa preiskujejo odgovornost, saj ne gre za posledico potresov v Italiji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.