Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Zrušil se je vrtiljak, ranjenih devet prvošolcev

Vrtiljak Shutterstock
Do nesreče je prišlo, ko se je zlomil steber vrtiljaka, na katerem so bili otroci.

V mestu Sokobanja v osrednji Srbiji se je danes v zabaviščnem parku zrušil vrtiljak, pri čemer je bilo poškodovanih devet prvošolcev, ki so bili takrat na njem. Osem jih je utrpelo lažje poškodbe, ena deklica pa je huje poškodovana in so jo morali operirati, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Kot je sporočila tamkajšnja policija, je do nesreče prišlo, ko se je zlomil steber vrtiljaka, na sprehajališču v Sokobanji, pri tem pa so bili poškodovani učenci osnovne šole iz Kruševca.

Enega od lažje poškodovanih so odpustili v domačo oskrbo, sedmim pa so poškodbe oskrbeli na kliničnem centru v Nišu, kjer so tudi operirali huje ranjeno deklico.

Kot je povedala tamkajšnja nevrokirurginja, je bila sedemletna deklica ob prihodu v bolnišnico pri zavesti, več o njenem zdravstvenem stanju pa bodo lahko povedali šele 24 ur po operaciji.

Policisti so zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti prijeli lastnico zabaviščnega parka in enega od delavcev, še poroča Tanjug.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.