Slovenija > Jaz poročam
32 ogledov

Županu dovoljeno, drugim ne

Popovičev avto Bralka
Signalizacija dovoljuje parkiranje občinskim vozilom, med katere spada tudi Popovičev avto. Ostalim občanom parkiranje tam ni dovoljeno.

Pred dnevi smo pisali o nepravilnem parkiranju koprskega župana Borisa Popovića. Ta si je pretekli konec tedna "privoščil" parkiranje pred koprsko mestno plažo in se po mnenju bralca izognil kazni. Redar, ki je kazni napisal vsem nepravilno parkiranim avtomobilom, je Popovičev avtomobil izpustil, potrudil pa se je, da je župana osebno pozdravil.

Signalizacija za občinska vozila

A glede na odgovor Mestne občine Koper župan ni nepravilno parkiral. Za pojasnila smo zaprosili že v nedeljo, danes pa so nam odgovorili, da "na ploščadi ob Kopališkem nabrežju v Kopru stoji signalizacija, ki dovoljuje parkiranje protokolu Mestne občine Koper in upravljalcu mestnega kopališča".

Navadnim smrtnikom parkiranje tam ni dovoljeno

Pojasnili so še, da pod protokol sodijo vsa službena vozila Mestne občine Koper, torej tudi vozilo, ki ga trenutno vozi župan Boris Popovič. "Za občanke in občane in naključne obiskovalce mesta parkiranje tam žal ni mogoče," so dodali.

Komentarjev 1
  • Šemefuky 19:15 28.avgust 2013.

    Popo dela vse po predpisih....ebi ga.