Slovenija
54 ogledov

Županu Antonu Törnarju v gostilni izbili dva zoba

Anton Törnar, župan občine Črenšovci Sobota info
Najmanj trije ali štirje Romi so grobo pretepli in poškodovali Antona Törnarja, župana občine Črenšovci, poroča portal Sobota info.

55-letni župan Törnar je zaradi poškodb na bolniškem dopustu; popraviti mu namreč morajo še zobe. Poudaril je, da mu je žal, ker je bil v napadu pretepen tudi njegov prijatelj Stanislav Hozjan, ki so se ga lotili s pestmi in brcami.

"S prijateljem sva šla na pijačo in sva bila v družbi zaposlenih v gostilni in na bencinskem servisu. Na drugi strani točilnega pulta je bilo nekaj gostov, a se zanje nismo preveč zmenili. Nenadoma je pristopil eden iz tiste družbe in me brez kakršnega koli razloga tako udaril po čeljusti, da sem izgubil dva zoba. Kaj se je dogajalo zatem, se ne spominjam, saj sem postal omotičen. Sem pa čutil nove udarce po različnih delih telesa. Hudo poškodovan sem šel po zdravniško pomoč. Imam veliko šivov, trenutno pa mi popravljajo zobe," je za Sobota info povedal župan.

Oseba, je poklicala na pomoč policijo, naj bi to storila iz sanitarij, ker naj bi eden iz četverice napadalcev v gostilni zagrozil: "Kdor pokliče policijo, ga ubijem!"

Policija je potrdila, da je bila 13. novembra po 21. uri obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu, ugotovili so, da je "kršitelj s pestjo v predel obraza udaril gosta lokala, kateri je utrpel lahke telesne poškodbe".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 00:07 18.november 2016.

    Praska je lahka poškodba, izbit zob je huda poškodba! Takšnim bi morali zarubit tudi socialno podporo, če nimajo nič drugega.

  • razerznak 16:46 17.november 2016.

    na 24kur pa niti ne upajo napisat da so napadalci ( terroristi) bli romi, sramota za 24

  • Johnny13a 14:09 17.november 2016.

    Pa mimogrede - izbitje zobov je HUDA telesna poškodba in ne lahka, tako da članek še vedno zavaja.