Slovenija
126 ogledov

Žurej besni nad pijavkami, ki klicarijo za zastonj karte

Jurij Žurej Anže Petkovšek
Nehajte me klicati za zastonj karte, podprite naše športnike in si kupite vstopnice za Planico, je besen direktor smučarske zveze Jurij Žurej.

"Spoštovani, prosim da mi nihče več ne piše, me ne kliče, ne kliče mojih staršev ali kogarkoli drugega za zastonj karte. Brezobraznost, kultura zastonjkarstva in popolno pomanjkanje občutka. Smsi ob enih zjutraj, prikrite grožnje, vsi kao very important in kličejo v imenu tega ali onega in bo za nas dobro da damo ker bo korist enkrat, ko bo to najbolj potrebno. Karta za korist v prihodnosti. Pa še za ženo, otroke, soseda, in psa," je besni direktor Smučarske zveze Slovenije Jurij Žurej napisal na svojem Facebook profilu. 

Ob tem je vse zastonjkarje spomnil, da se je zveza "komaj rešila prisilke in stečaja", da "država po 8 olimpijskih medaljah ni dala letos do sedaj še niti centa in ko so vas vse polna usta kako podpirate šport, vam je tistih nekaj evrov preveč da bi s tem podprli naše športnike in šport"

Smučarija diha na škrge, nekateri bi zastonj karte in klobase

Žurej je izpostavil, da so morali prekiniti pogodbe številnim trenerjem, zmanjšati programe in dihati na škrge, a kljub temu dosegli letos že več kot 50 stopničk.  "Namesto da bi pomagali, so vas polna usta, kaj je narobe in kako bi morali mi delovati, hkrati pa vas nekaterih ob tem ni sram in vas samo zanima, kje do zastonj karte in klobase. Zato vas prosim. Kupite karte v tisočih, pridite navijat za naše, vpišite se prosim v smučarsko zvezo in plačajte 25 evrov članarine, potem imate vstope na vse tekme svetovnega pokala v Sloveniji zastonj," je zastonjkarjem sporočil Žurej.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • wester62 19:09 19.marec 2015.

    mene samo zanima če so ti ki bi radi zastonj karte mali ali veliki. se ve kdo je kdo. rad bi videl koliko kart bodo kupili tako imenovani elita,ki se vedno dela reveža ko treba kaj zastonj dobiti. a upajo ...prikaži več pokazati ,da so kupili karte? dvomim ,da bodo ker ne bodo mogli pokazati računa za zastonj karte. zato mislim ,da to leti samo na rajo.

  • miror 23:47 18.marec 2015.

    G. Žurej. Upamo, da boste tako tudi dosledni ko bodo prihajali v Planico naši politiki in ostali v VIP ložah. Sedaj imate priložnost, da to stalno prakso prekinete. Vendar dvomim v to.

  • Jagijagi1 18:42 18.marec 2015.

    Končno!