Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

"Žurka" mladoletnikov s teptalcem

Podrta drevesa v Horjulu Katarina Klepec
V Logatcu ovadili tri mladoletnike, ker so odtujili ključe dveh teptalcev, enega spravili v pogon in podrli deset metrov ograje.

Logaški policisti so kazensko ovadili tri mladoletnike, ki so osumljeni storitve kaznivega dejanja velike tatvine in dva od njiju zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje.

"Osumljeni so 26. marca vlomili v leseno brunarico, neposredno ob skakalnici hriba Sekirica," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Iz notranjosti so mladoletniki odtujili alkoholne pijače in spreje z barvo. Dva izmed njih sta odtujila tudi ključe dveh teptalcev snega in enega od njiju spravila v pogon. Med vožnjo sta podrla deset metrov ograje ob izteku skakalnice, prav tako sta razbila vetrobransko steklo stroja, tako da sta jo zbila iz kabine."

Po dejanju so vsi trije s kraja pobegnili v bližnji gozd, kjer so jih policisti izsledili in predali staršem. Odtujene predmete so policisti zasegli in vrnili društvu.

Komentarjev 1
  • Janez_53 14:42 15.april 2015.

    Sedaj pa je treba starše pošteno oglobiti in jim naračunati maksimalne stroške odprave škode! Mulcem pa bi bilo potrebno temeljito izprašiti riti!