Avto
8 ogledov

Žurnalov izbor najboljših iz Ženeve

KOenigsegg One:1
1/8
Andrej Leban
Manjše je boljše, je neuradni moto prvega velikega evropskega salona letos. Predstavljamo osem avtomobilov, po katerih si bo Žurnal zapomnil 84. salon v Ženevi.

Mali mestni avtomobili so si tokrat vzeli največ blišča, poleg serijskih twinga, P108, ayga in C1 je svojega novinca predstavil Suzuki, medtem ko je Mazdin koncept hazumi zelo resen namig na skorajšnjo dvojko. 

  • V zgornji galeriji si oglejte najavtomobile Ženeve

Kot vedno so tudi tokrat luksuzne in superšportne znamke dodobra zapolnile kotičke razstavnega prostora Palexpa, tradicionalno so bili na zelo vidnih mestih tudi različni predelovalci in gumarji, kar je posebnost švicarskega "nevtralnega" terena.

Ogromno je poudarka na povezljivosti ter za voznika in potnike čim prijaznejših avtomobilih, morda manj novosti kot pretekla leta je s področja varnosti. Tu so vlogo avtomobilskih proizvajalcev letos bolj prevzeli drugi, denimo gumarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.