Magazin > VIP
313 ogledov

Zvezda našega šova: "Že na prvem zmenku bi seksali“

esmeralda rupnik Facebook
Esmeralda Rupnik je še vedno samska.

Šov Ljubezen na seniku, v katerem se je Esmeralda borila za srce kmeta Florijana, se je zanjo končal zelo pozitivno. Televizijski ženin je lahko izbiral med dvema kandidatkama, na koncu pa se je odločil za duhovito Esmeraldo. Na žalost pa se zgodba ni končal s poroko, saj sta oba spoznala, da drug za drugega nista ustvarjena.

Esmeralda je še vedno samska. "Iščem partnerja, a se me vsi bojijo, ker sem tako direktna. Želim si poštenega in iskrenega moškega,“ je 53-letnica povedala za Žurnal24 in nam zaupala, kaj se ji je zgodilo na zmenku. "Pred enim letom me je neki moški povabil na kavo in pričakoval, da bo takoj dobil seks. Halo?! Za spodnjo zlato ribico se moraš pa malo potruditi. S potrpežljivostjo in osvajanjem si jo moraš zaslužiti. Potem ti bo ribica, čez kakšen mesec, željo izpopolnila.“

Esmeralda je sicer oko vrgla na enega od podeželskih fantov, ki sodelujejo v POP TV-jevem šovu Ljubezen na deželi. Več o tem TUKAJ.

 
Komentarjev 4
  • romy 16:11 21.avgust 2016.

    Draga ga.Rupnik,tvoja ribica bo žal odmrla na suhem,vidi se da si zelo starokopitna....dvomim ,da je kak moški takoj rekel hočem sex,na prvih zmenkih pa že lahko pride do božanja,predigre ipd.

  • Janez_53 10:21 21.avgust 2016.

    Esmeralda, priporočal bi ti kakšen tečaj slovenskega jezika. Mogoče boš potem imela več sreče, pa tudi tvoji komentarji bodo bolj razumljivi. Obstajajo tudi velike začetnice, pike in podobne stvari, ki jih sicer "spodnja zlata ribica" ne potrebuje, za splošno razgledanost ...prikaži več pa je dobro, če človek obvlada branje in pisanje.

  • Esmeralda Rupnik 07:55 21.avgust 2016.

    boljše ovenela kot radodarna moje osebno mišljenje, za določeno zadevico trebaš imat potrpljenje in da veš osvajat, trebaš igrat v življenu otprtih kart a ne da osba laže in da nisi pošten v današnjem času se vse izve kaj pa ...prikaži več potem vse gre v maloro veza prijateljstvo in tako naprej moje mišljenje