Magazin > VIP
76 ogledov

Zvezda Velikih pokovcev se ločuje

kaley cuoco in ryan sweeting Žurnal24 main
Presenetila nas je vest o razhodu igralke Kaley Cuoco in tenisača Ryana Sweetinga. Je pri tem morda šlo za prekletstvo dvorca Kardashionovih?

Priljubljena igralka Kaley Cuouco (29), zvezda humoristične serije Veliki pokovci (The Big Bang Theory), se ločuje. V 21-mesečnem zakonskem stanu, kjer je svoje trenutke ljubezni delila z Ryanem Sweetingom (28), ameriškim profesionalnim tenisačem, rojenim na Bahamih, je očitno počilo. Tiskovni predstavnik omenjenega para je sporočil, da je pri tem šlo za vzajemno odločitev. Svetlolasa igralka je nato iz družabnih omrežij izbrisala vse fotografije, na katerih je bilo moč opaziti Ryana, on pa je prav tako počistil svoj Instagram profil, kjer ta trenutek ni več nobenih sledi o njuni (pretekli) ljubezni.

Prekletstvo dvorca Kardashionovih?

Par je zadnje leto preživel v dvorcu, v katerem sta prej prebivala Khloe Kardashian (31) in njen, sedaj že bivši partner, Lamar Odom (35). Za luksuzno hišo s sedmimi spalnicami na prestižni kalifornijski lokaciji, je Kaley v marcu 2014 odštela kar 5,49 milijonov dolarjev. Kardashianova (31) in Odom (35) sta svoje ločitvene papirje sicer podpisala v juliju, dve leti po njunem prvem razhodu, kar je bilo moč spremljati tudi v razvpitem resničnostnem šovu Kardashianovih.

Milijon dolarjev na epizodo

Samo nekaj dni po omenjeni objavi je bilo Cuocovo že moč opaziti brez poročnega prstana, v uživanju na večerji s svojimi prijateljicami, v eni izmed priljubljenih kalifornijskih restavracij. Kaley Cuoco je sicer ena izmed najboljše plačanih igralk, saj za zgolj eno epizodo Velikih pokovcev (The Big Bang Theory) pobere kar milijon dolarjev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.