Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Zvezde plešejo: Danes bo nekdo dobil plesni pokal

Zvezde plešejo mediaspeed
Izvedeli bomo, kdo je med slovenskimi zvezdniki najboljši plesalec.

V prvi sezoni šova Zvezde plešejo, ki smo ga to pomlad spremljali na največji komercialni televiziji POP TV, bo nekdo dobil laskavi naziv najboljšega plesalca med letošnjimi zvezdami. Za plesni globus se je na začetku potegovalo 12 parov. Znani Slovenci in Slovenke so preteklih nekaj tednov v tandemu plesali s profesionalnimi plesalci. Ti so popolne amaterje vzeli pod svoje okrilje in jih naučili vseh zahtevnih in manj zahtevnih tehnik standardnih in latinskoameriških plesov.

V finale so se uvrstili trije plesni pari: raper in borec Denis Porčič – Chorchyp s soplesalko Martino Plohl, igralka Maja Martina Merljak s soplesalcem Miho Peratom in pevec Dejan Vunjak s soplesalko Tadejo Pavlič.

Ostali, ki so se potegovali za plesni globus so: igralka Urška Markež Vučak, novinarka Nuša Lesar, igralec Igor Štamulak, arhitektka Leticia Slapnik Yebuah, pevec Jernej Tozon, manekenka Iryna Osypenko, novinar Janez Usenik, maneken Miha Dragoš in igralka Aleksandra Balzamović.

Gledalce so poleg plesnih točk in nastopajočih predvsem navdušili štirje sodniki: Andrej Škufca, Katarina Venturini, Nika Urbas Ambrožič in Lado Bizovičar

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.