Magazin > Film & Glasba & TV
244 ogledov

Planet si ga je želel, dobil ga je POP TV

Abbey Clancy in Aljaž Škorjanec POP-TV-2
Bo POP TV izpeljal šov, ki ga je dve leti nazaj napovedal tudi Planet TV?

PRO PLUS je odkupil pravice za izjemno priljubljeni BBC-jev format Zvezde plešejo (Dancing with the stars oziroma Strictly Come Dancing), v katerem bomo lahko videli profesionalne slovenske plesalce, ki bodo plesali z znanimi obrazi. Tedensko se bodo pomerili z določeno koreografijo in stroga žirija ter gledalci bodo nato odločali, kdo je s plesom najbolj prepričal.
 
''Kmalu se bomo lotili še enega popolnoma novega projekta pri nas, ki je v svetu že sinonim za vrhunsko zabavo in spektakularne plesne nastope. Gre za še en zelo zahteven produkcijski izziv in prepričani smo, da bomo z našo vrhunsko in izkušeno ekipo pokazali, da zmoremo in gledalcem pričarali nepozaben šov,“ je sporočil Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS.
 
Nick Percy, podpredsednik in generalni direktor CEE (za centralno in vzhodno Evropo) pri BBC Worldwide, pa pravi: "Navdušeni smo, da smo dosegli dogovor s PRO PLUS, ki bo to oddajo predstavil slovenskim gledalcem. Ta pogodba je dokaz za vse večjo priljubljenost formata Dancing With the Stars.“

Za Zvezde plešejo se je zanimal tudi Planet TV

BBC je bil pred dvema letoma sicer navdušen tudi nad dogovorom s Planet TV, in to tako zelo, da je predstavnike Planeta ob podpisu pogodbe sprejel sam predsednik te medijske hiše in s sabo prinesel torto. Zakaj se zvezde na koncu niso zavrtele na Planetu, ni znano.

Komentarjev 1
  • Merkava4 14:54 05.april 2016.

    SLO je ena redkih držav brez F1 - haloooo, mal se zamislite!!