Magazin > VIP
302 ogledov

Zvezde plešejo: Tokrat krivijo gledalce, ne POP TV

Miha Dragoš Facebook
Komentatorji ogorčeni zaradi Mihe Dragoša.

Verjetno je pričakovati, da se bodo gledalci iz tedna v teden zgražali nad izpadlim parom, češ, da gre za kuhinjo. No, tokrat so bili v tretji oddaji Zvezde plešejo gledalci ogorčeni, da je izpadel Miha Dragoš, nekdanji Mister Slovenije. Pravijo, da gre za kuhinjo in tokrat ne obtožujejo POP TV-ja, kot se to zgodi sicer, ampak gledalce, ki so Dragošu namenili najmanj točk.

"Zares prava kuhinja. Glasujejo ljudje, ki nimajo pojma. Na žalost je tako še marsikje. Važen je šov in denar, ki ga organizator 'pobaše'. Vse ostalo ne šteje,“ je zapisala ena od gledalk na Facebooku, druga pa: "Ocenjevanje pri plesu je bila in bo kuhinja, ker tukaj ni časa, dolžine, zadetka … Občinstvo pa ocenjuje po prepoznavnosti in priljubjenosti, kar se je izkazalo že drugi teden, žal.“

No Miha in soplesalka Valeriye sta izpad prenesla zelo športno. "Mogoče imava malo manj oboževalcev kot ostali … Če sem čisto iskren, sem pri sodnikih pričakoval kakšno oceno malce višjo, kot je bila, ampak tudi otroke učim, da imajo sodniki svoje delo in naj ga opravljajo. Jaz imam svoje delo in sem ga zase opravil super!"

Komentarjev 10
  • RallyPoint 15:24 27.marec 2017.

    ojoj, ti si resno bolan

  • Tupamaros 12:26 27.marec 2017.

    Kdo ima pri vas doma nadzor nad daljincem? Uporaben je tudi gumb za izklop.

  • kmetek 10:39 27.marec 2017.

    kako ne bodo, če so dobili po suhem extra 3€ na uporabnika?