Magazin > VIP
45 ogledov

Zvezdi Planet TV pokazal golo zadnjico

Dika Husič
1/5
Osebni arhiv
Dika Husič, ki jo lahko skupaj z njeno sestro Jasno gledate v oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor, postaja vse bolj prepoznaven obraz.

Dika tako že piše avtograme, enega je morala napisati celo na golo moško zadnjico. “Zjutraj pridem na kavo v sosednji lokal in pred vsemi gosti v lokalu vstane moški, siodpne hlače, pokaže ritnico in reče: 'Naša medijska zvezda! A lahko en avtogramček na ritko?'“ je razkrila simpatična Dika, ki se je prošnji, tako kot ostali gostje lokala, nasmejala.

Seveda pa je bila tako prijazna, da je brez sramu vzela kemični svinčnik in mu željo izpolnila: "Meni ni bilo nič nerodno, ker sedaj vidim, da je oddaja zelo gledana in kamorkoli pridem me ljudje ogovarjajo." Na banki so ji celo neke punce zapele pesem Bog ne daj, da bi crknu televizor, je še povedala frizerka, ki jo zelo zanimata notranje opremljanje in dekoriranje.

Tako je v zadnjih petih mesecih uspela zasnovati in realizirati zunanjo podobo okolice svoje hiše v Domžalah, na kar je zelo ponosna. "V prostem času dokončujem okolico hiše, ki sem jo narisala sama. Skupaj z arhitekturnimi načrti in 'inštalacijami' sem jo zgradila v petih mesecih, kar je definitivno rekord v zidanih hišah."

Glede na to, da je gradnja hiš bolj v domeni moških, kot žensk je marsikdo dvomil v njen načrt, sploh pa v to, da bo v resnici tudi realiziran: "Noben mi ni verjel, da je to možno in so se mi posmehovali, ampak na koncu sem vsem zaprla usta."

Po uspešno zaključenem projektu Dika že razmišlja, da bi se namesto frizerstva lotila raje gradbenega inženiringa.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.